top of page

Palvelumme ja ratkaisumme

Team meeting

Valmennus

Englanninkielinen liikeviestintä

Hyötyisitkö sinä tai tiimisi paremmasta varmuudesta englannin kielen käytössä? Tarjoamme juuri teidän tarpeisiinne ja tilanteeseenne räätälöityä valmennusta, jossa voidaan keskittyä niihin englannin kielen ja kommunikoinnin taitoihin, joista teille on eniten hyötyä, kuten esim. kokouksien vetäminen, neuvottelutaidot ja esitelmien pitäminen. Tunnemme liikeviestinnän haasteet ja autamme teitä kehittämään huippuluokkaa olevat englanninkieliset liikeviestintätaidot. Tarjoamme yksityis- ja ryhmävalmennusta sekä verkossa että toimistollanne Tampereen tai Hämeenlinnan alueilla. Voimme mahdollisesti tarjota valmennusta myös Helsingissä ja Turussa, tarpeistanne riippuen.

Ratkaisut

1

Kurssit

Hyötyisikö henkilöstösi lyhyestä kurssista, jonka teemat ja aiheet sopivat juuri henkilöstönne tarpeisiin? Tarjoamme myös kursseja (6 tai 12 viikkoa), joiden tavoitteena on kehittää tiettyä osaamista, kuten mm. lakialan englannin käyttö, liike-elämän kirjoitustaidot tai sosialisointi englanniksi. Nämä kurssit sopivat mainiosti työntekijäryhmille, joilla on samanlaiset kielitarpeet. Tyypillisesti osallistujille annetaan lisätehtäviä suoritettavaksi valmennusjaksojen välillä oppimisen maksimoimiseksi.

2

Kielten integrointi koulutuskursseihin

Järjestättekö sisäisiä koulutuskursseja henkilöstöllenne englanniksi? Autamme teitä integroimaan englannin kielen oppimistavoitteet kursseihin, antaen työntekijöille mahdollisuuden kehittää myös englannin kielen taitoa koulutuksen aikana. Tehokkaaksi osoitettu CLIL opetusmenetelmä perustuu juuri tähän. Yhteistyössä kanssanne voisimme integroida tämän tehokkaan menetelmän koulutuskursseihinne.

3

English-vartti

Tarvitseeko henkilökuntanne aika ajoittain nopeaa kertausta englannin kielen käytössä? Ehkä henkilökuntanne hyötyisi puhutun englannin "aktivoinnista" ennen kiireistä päivää tai viikkoa? Ehkä haluatte henkilökuntanne parantavan tietämystään erityisalanne keskeisestä terminologiasta? Nämä 15–20 minuutin online-sessiot on suunniteltu auttamaan henkilökuntaanne saavuttamaan parhaan mahdollisen työtuloksen, näin hyödyntäen yritystänne ja samalla edistäen työntekijöiden omaa kehitystä.

Konsultointi

Onko englanti yrityksenne työkieli? Onko teillä kansainvälinen/monikulttuurinen työympäristö? Ehkä haluaisitte hioa kielikäytäntöänne tai aloittaa uuden kielikäytännön? Tai ehkä tarvitsette neuvoja kulttuurierojen tuomien haasteiden ratkaisemiseksi työympäristössänne tai työskennellessänne ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa? Voimme auttaa teitä selviytymään englannin kieleen ja viestintään liittyvissä haasteissa. Tarjoamme käytännöllisiä neuvoja ja tukea, jotka hyödyntävät yritystänne parantamalla liiketoimintakulttuuria ja kansainvälisiä liikesuhteitanne. Tarjoamme konsultointia sekä verkossa että toimistollanne Tampereen tai Hämeenlinnan alueilla. Voimme mahdollisesti tarjota konsultointia myös Helsingissä ja Turussa, riippuen tarpeistanne.

Business Meeting
bottom of page