top of page

Yksityis- ja pienryhmäopetus

Tarjoamme valmennusta kaikentasoisille ja eri opiskelutaustoista tuleville opiskelijoille, jossa otamme huomioon kunkin opiskelijan yksilölliset tarpeet.

Image by Campaign Creators

Englanninkielinen liikeviestintä

Tunnetko, että työelämässä asettamasi tavoitteet ovat jääneet saavuttamatta riittämättömän englannin kielen osaamisen vuoksi? Haluatko sujuvoittaa taitoasi esitelmien pitämisessä, kokousten johtamisessa sekä luontevasti small talk- keskusteluihin osallistumisessa?
Tunnemme liikeviestintätilanteiden haasteet ja autamme sinua kehittämään osaamistasi työelämässä vankentamalla englannin kielen viestinnällisiä taitojasi.
Aloita jo tänään! Ota meihin yhteyttä!

Image by Felix Rostig

Englannin kielen taidot

Kenties tarvitset pikaista kertausta, tai englannin kielen taitosi uudelleen aktivointia. Ehkä haluat oppia puhumaan sujuvammin tai parantaa ääntämistäsi. Olivatpa tavoitteesi mitkä tahansa, autamme sinua saavuttamaan ne nopeasti ja tehokkaasti. Valmennuksemme antaa sinulle uudenlaista itseluottamusta englannin kielen käytössä, ja kumoaa entiset huonot kokemukset kielitunneilta. Ota yhteyttä ja kehitetään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi räätälöity oppimissuunnitelma!

Image by Nick Morrison

Tenttivalmennus

Tarvitsetko valmennusta englanninkielen tenttiin, kuten Cambridge FCE, IELTS, TOEFL tai TOIEC? Autamme sinua kehittämään juuri niitä taitoja, tietoa ja itseluottamusta, joita sinulta tentissä vaaditaan, jotta saavutat tavoitteesi mahdollisimman nopeasti. Ota yhteyttä meihin ja aloitetaan valmennus vaikka heti!

bottom of page